Одна мені вже давно знайома
і мабуть вже близька
але все одно
незрозуміло хто
порадила написати вірш
про те
як у Великій Кишені
на Дарницькій Площі
Я вивертала рюкзак
перед охоронцем
були там прокладки
труси
спижджені теж з Великої Кишені
але на Печерській Площі
брудні шкарпетки
пачка чогось їстівного
ключі
загалом
ключі не пікали
а пікав Стівен Гокінг
за тиждень після того
як помер
мабуть
це знак
подумала Я
і перестала клептоманити.