- Я художницею стану,
Малюватиму для мами,
Чарівних принцес казкових
І тваринок загадкових.
- Донечко моя маленька,
Зіронько моя ясненька,
Намалюй для мене квіти,
Сонячним теплом зігріті.
- Які квіти малювати?
З чого, мамо, розпочати?
З білосніжної фіалки?
Як на фото у русалки?
- Польовій ромашці білій,
Неймовірно я зраділа б.
Спробуй ще троянду ніжну,
Хай теж буде білосніжна.
- Рідна ти моя матусю,
Малювати я навчуся.
Всі малюнки неодмінно,
Будуть тільки на відмінно.