Добридень кажу Україні,
Найкращій у світі для мене землі.
Нічні розвидняються тіні,
Й туманні від сонця біжать киселі.
Піду й посміхнуся я людям,
Весняні зловлю в їх очах промінці.
Надіюсь мене не осудять,
Що хочу веселку знайти в їх лиці.
Скажу перехожим: «Всміхніться!
Залиште всі тіні вчорашній імлі,
Проміння небес доторкніться
І в Божій, злобу розчиніть доброті».
Добридень, скажу перехожим
З новим привітаю народженим днем.
Печалі збирати негоже,
Змивайте ранковим дотла їх дощем.
Також усміхнуся родині
І обійму, пригорну, поцілую.
Всміхнися! – скажу Україні,
Твоєю я піснею душу лікую.
05.05.2019 р.