До нас, до всіх, заглянула весна,
прийшла цариця, ніжна і казкова,
Я хочу з тобою попити вина,
сонячна, тепленька, загадкова...
- О Весно, Весно, моя дорогенька,
яка сьогодні рум'яненька,
Для тебе хочу щось подарувати,
- ось на, тримай, машинку будеш мати...
Весняні, скромні платтячка поший,
Для проходимців двері, ти відкрий,
Люблю, люблю тебе, так сильно обнімаю,
Без тебе я тепер неможу і неуявляю...
Наситився твоїми блюдами, легкими,
Корисними порадами, простими,
До гробу буду тобі винний,
Наш дім буде, гостинний...
****
Пісня: "Вітамінки"
Мій животик, буркочить,
Скажу я йому, цить - цить,
Ти тихенько там сиди,
І мені небулькочи...
Приспів:
- Вітамінка, вітамінка,
пісеньку співає,
Вітамінка, вітамінка,
їсти вимагає...
Банан з корицею люблю,
Соку томатного, поп'ю,
М'яска із гречкою, звари,
Чаю зеленого, купи...
Вітамнки розповзаються,
Вітамінками лікуються,
А водичкою очищається,
Виздоровлює, відновляється...
Вишні, персики, абрикоси,
Ківі, яблука і кокоси,
Ананас, виноград, клубніка,
Лимон любила, Вероніка...
ID:
827388
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 02.03.2019 01:49:58
© дата внесення змiн: 02.03.2019 02:02:58
автор: ПашкаPashka
Вкажіть причину вашої скарги
|