За вікном лютують морози,
На душі непокоять вітри.
В голові прокидаються грози,
Не спасуть тут,ба навіть,майстри.
Я вже просто не можу мовчати,
Я ледь дихаю, ледьве живу.
Мені хочеться з болі кричати!
Ви знайдете мене півживу...
Все життя-мов та партія з шахів.
Куди підеш,туди й поведе.
Не загине під ковдрою крахів
Ця стежина,що в безвість веде.
Рветься серце,мов струни гітари.
Не підладні вони почуттям.
А вечірні мрійливі бульвари
Поселяють в ту душу життя.
Я дурманію не від диму,
І п’янію не від вина.
Я мов млію від погляду того,
В голові моїй думка одна…
28.12.2013