Слушай Петя , я в твои мечты лезу?
Нет.
И ты не лезь.
Іноді не дуже слушні зауваження,
Частіше німі коментарі,
Та іноді буває, що з образами,
На чужі мрії зазіхають брутальні дикарі.
І знають справу краще ніж –
Хто з’їв її без солі,
Диванні фахівці - знавці всесвітній долі.
Тактовність – то метод не для нас,
І в селевим потоці лайки та образ,
Дарма шукати поняття,
Та зберегти від плям власні чуття.
Калібром б’ють таким,
Що зносить дах!
І влучно розривають по серцях,
Найпотаємніше і дороге,
І шкутильга вже муза, і вбитий настій не встає…
То може дуже близько підійшов,
І це таки мене накрило.
А може в захисті броньованим моїм,
Хтось зрадницьки, із за спини,
Встромив трипалі вила…