.....
героєм славився готовий померти
тепер не потрібно ні честі ні болю
герої нині творять без жертви
і в тім безмірно гордяться собою
(герої вже креативлять знання
як між голубом і вороням )
а може й правда істина в жити
вжатись терпінням між світлом й пітьмою
щоб творити як ворожити
сліпо пуляти в ген пустотою
(такі часи химерно і легко
римою малювати метелика )
герої тепер руйнують натхненням
бо кожному каменю свої часи
персоналізованим безіменням
байдужим sorry зламати прости
(високодуховно творити боян
як пропетляти між інь і янь )
героїв тепер багато багато
в кожній читанці і абетці
від некультури вживання матів
до некультури гламурних терцій
( чи не пора знов його розіп'яти
поміж горлицею і воронням )
часів майбутніх ваги все зважать
може проти а може за...
цивілізації руйнують не варвари
а заримована стрикоза...
...