Добре б пригадать було
Факти дуже давні –
Скільки гетьманів пройшло
В Україні славній!
Так хотілось надарма
Їсти їм і пити –
Дозволяли жартома
Навіть себе бити!
Так би мовить, наперед,
За гріхи грядущі –
Хто ж при владі не бере?
Грішні наші душі…
І кого лиш не було –
Військо обирало!
Та хоча б одне прийшло,
Щоб з казни не крало!
Мудрі люди на селі –
Вчитися в них треба –
Кажуть: Ні одні граблі
Не гребуть від себе!
То біда ще не страшна,
Як гребуть граблями…
Вже вивозиться казна
І грузовиками!
І ведеться так, на жаль,
Братці, і до нині.
Ось тому така печаль
В бідній Україні…
2019
Боляче...щемить...
Коли прийде щастя хоч на мить....
Хай би вже прийшло порозуміння....
Й люди схаменились.мали вміння...
не тікати, десь в другу країну...
А відбудувати Україну!
Успіхів Вам!