Зоря ясна у небі вже палає...
Зимовий вечір... Новорічна ніч…
В святкових вогниках ялинка сяє,
Та жаром дихає у хаті піч...
Мороз розмалював шибки на вікнах...
Надворі тихо... Падає сніжок...
Повірим в казку ми, як вірять діти,
Бо, вже за мить, настане ніч казок…
Вже скоро сурми голосно заграють,
Свій шлях земний закінчить Рік Старий,
І на порозі дзвінко заспіває,
Свою веселу пісню Рік Новий!..
Хай він для кожного буде щасливим,
Дарує лише радість нам усім.
Нехай здійснить всі наші світлі мрії,
І Божа Ласка береже нас всіх...
Хай він несе достаток в кожну хату,
Нехай луна дзвінкий дитячий сміх.
Надійних друзів щоб було багато,
І Дух Різдва об`єднує усіх!..
Щоб в мирі й злагоді усім жилося,
Щоб свіжий хліб був в домі на столі...
Вже так давно на світі повелося,
Що мрієм ми у Новорічні дні...
Анатолій Розумний
29.12.2017