Я дякую тобі Боже за рідних, за успіхи, за таку прекрасну долю. Я радію новому дню, який Ти створив. Я молюся кожного дня, вірю в Тебе. Ходжу до церкви, читаю Біблію. Ношу повсюди образ твій. Гордо тримаю ім’я Марії.
Я щаслива, бо моя мама щаслива. Я дякую за невтомну працю батьків, все, що вони для мене роблять. Дякую за здоров’я їхнє, за чисте, гарне житло і багато-багато іншого!
Дякую ТОБІ!
Цигилик Анастасія
Учениця 1-А класу Тернопільської гімназії ім.І.Франка