Пр: Земля моя, Волинь голубоока,
Де колосяться в золоті жита.
Де жайвір піднімається високо,
Де в храм дорога кожному свята.
Льонами пахне синє-синє небо,
Пищать в’юни в густих очеретах.
Лебідку захищає сильний лебідь
І ластівки щебечуть на дротах.
Пр.
Довкола луки сяють килимами,
Тут не злічити запашних боліт.
Звертаються на Ви до тата й мами,
Криницю роблять в нас біля воріт.
Пр.
Цінують мову, хліб і вишиванку,
Від праці завжди руки в мозолях.
Збивають роси, коли косять зранку,
Весною зустрічають журавля.
Пр.
Завжди в пошані люди працьовиті,
Шанують старших, бережуть малих.
Ліси зелені, наче в оксамиті
Усю Волинь руками обняли.
Пр.
Спасибі друже за такі прекрасні слова для пісні.
Якщо благословите, високого ій злету.
Гарну пісню і показати не гріх.
Козацького духу і натхнення Вам!