Постав із диму Сатана,
І пропонує обирати –
Якому з ста сортів ла*на
Ти перевагу можеш дати?
Та замість геть тікати щоб,
Крутнувшись на нозі,
Охоче обирає хлоп
У золотій фользі.
Присів щасливий за кутом,
Та як не побивався,
А поки розгортав, л*йном
По вуха закалявся.
Ось від ломбарду стусаном
Женуть засранця ген -
Його фольга, що тхне *айном -
З батончика «ROSHEN»!
Не вірте, люди, Сатані,
Творцю блискучої брехні.
Із ста ґатунків все одно -
То є однаково л*йно.