Живу простим, мирским, як всі, життям.
Пишу вірші, на сцені виступаю.
Несу прекрасне вдячним глядачам.
Я з ними говорю, для них співаю.
Бувало, що й співала мимо нот.
Бувало що й у такт не попадала.
Але завжди з любов’ю йшла до них
Я піснею і серцем всіх вітала.
Дивлюся в темний і принишклий зал,
Знайомі, рідні очі я шукаю.,
Зі сцени я служу лиш тільки вам
Взаємність я душею відчуваю.
І поки в моїх грудях серце б’ється,
І доки в мене ще щось удається.
Служити буду я мистецтву і перу,
І на той світ всього цього не заберу.
08.06.2018 р.