Ольбрим* великий і могутній,
Все кроки по світу робив.
Здіймаючи величні оболоки**
Він всякого добра приніс.
Але приніс він і не добре!
Де різне зло робитись почало.
Одним і весело,
А іншим добре!
А ще є ті кому це зло...
Багато різного побачиш,
Коли Ольбрим по світові іде.
Але кому це добре,
Кому зле?
Цю відповідь знайдеш в собі,
Але підказку дам не хитру!
Одним - добро, іншим - огидно!
Ольбрим (заст.) - велетень;
Оболок (заст.) - хмара;