В твоїх очах всі мої океани
І небо в зорях, і всі мої світи.
Ти добре знаєш, що у моїх планах,
Я добре знаю, що в них є лише ти…
І слово "люблю" тут трішки недоречне,
Його замало, щоб описати почуття,
Я покладу пальто тобі на плечі
І проведу додому, знаю, що моя.
З тобою я, неначе, ошалілий.
У мене й серце вистукує у такт.
Цей лютий світ стає настільки милим,
Коли ти поряд і говориш: "Так!"
Твоя хода по-своєму чарівна,
А посмішка - найбільший із скарбів.
Я радий, що у нас дорога спільна
І, що з тобою я знашов свій дім.
Я буду тобі щодня
Носити гарячу каву.
І квіти дарувати я
Буду тобі, кохана.
І, навіть, за сотню років,
Коли пристрасть давно вже вщухне.
Нарахуємо безліч спільних кроків,
Скажу як люблю, тихенько, на вухо...