МОЇ СЛОВА КОХАННЯ НЕДОРЕЧНІ,
БО ТІЛО ЗМОРЕНЕ НЕ СЛУХАЄТЬСЯ МРІЙ.
МЕНЕ ВЖЕ КЛИЧУТЬ ВИВІСКИ АПТЕЧНІ
І РОЗУМ РАДИТЬ: « ДІДУ, НЕ ДУРІЙ»!
АЛЕ БАЖАННЯ ЩЕ НЕ ВІДГОРІЛИ,
ХОЧ СИЛ ЗАМАЛО – МИ Ж БО НЕ БОГИ.
ЧОМУ ДУША МОЯ НЕ ПОСТАРІЛА,
А МОЖЕ ЦЕ ПОКАРА ЗА ГРІХИ?
2001 Р.