Поет не там, де бенкетують,
Не за столом, не при столі -
Йому стілець запропонують,
Лише підвівши до петлі.
Леонід Талалай
Поет – філософ, пломінь волі!
Поет… Поет! Творець, мислитель…
У римах – страдних душ цілитель…
У строфах полум’я буяє -
Серця студені зігріває!
Поет – філософ, пломінь волі…
В рядках людські гартує долі…
І барвінково, й колосково
Своє натхненне сіє слово…
Поет - не на гучних бенкетах,
Де срібняки і бариші…
Не розібратись у секретах
Його ранимої душі!
м. Львів автор Наталія Калиновська
Прекрасно мовлено в вірші!Якщо буде бажання,то прочитайте на моїй сторінці вірша "Поэт- он словно соловей"http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=787329