Зумів ущент все обіср.ти,
Устиг під нуль усе звести.
Бабла заради… і пожади,
На сході Гради… і хрести.
Чужинець знищив Україну,
Зілляв по світу в саме дно.
Перетворив гаї в руїну,
Із ш.блом юде… заодно.
Зібралась мр.зь вся у одному,
Бар.га… злод.й… - крим.нал.
Вже зрозуміло і дурному,
Що стовп останній твій фінал!