Кожне століття, кожної ери,
Нове багаття з'являлось,
І зупинити його - неможливо!
Війна лишень починалась...
І кожне століття вона починалась...
Ця страшна подія приходить,
У ній переможе тільки одна сторона,
І до кожного в хату зі смертю заходить...
Ось так розпочиналась війна.
І кожне століття розпочиналась війна...
І зараз той час, і та скрута,
І тільки бажання одне,
Завершилась б нарешті вона...
Війна колись пропаде.
Колись назавжди війна пропаде...