Я мрію про те,
коли ми будем двоє.
Коли знов загориться
самотнє серце твоє.
Згадай, як ми уперше
з тобою познайомились.
Коли ще один одного
трохи побоювались.
А фрази в нас звичайно
до купи не складались.
Отак наші відносини
потроху починались.
А далі все помалу
з насіння виростало.
З дружби любов
раптово настала.
Ти мені подобаєшся
такою як ти є.
Для мене завжди будеш
ти щастячко моє!
Я тебе тримаю
в обіймах міцних
й тебе не відпущу
ніколи із них.
Я тебе тримаю
тільки коло себе.
Всі думки мої
тільки лиш про тебе.
Я тебе люблю,
щастячко, моє.
Я дякую тобі,
що ти у мене є!