Я хочу й надалі писати вірші
І муза щоб поряд сиділа весь час,
І, щоб не гірчив цей присмак тиші,
Який на папір виливаю щораз…
Я хочу й надалі когось кохати
І, щоб не згасало це під подихом вітру,
Я хочу не просто з кимось спати,
А щоб хотілось подарувати їй квіти.
І хочу знову кудись поїхати;
Зламати всі стіни, що стримують дух!
Я хочу людину, з якою я почну дихати,
Яка мене приведе в рух.
Є звичка про біль писати,
Про радість, про сум і гнів.
Та я вже й забув, як щось відчувати...
В коханні ж мікс усіх почуттів...