Я проводжаю сонце за гуртожиток.
Перецвітає день, поспіхом прожитий.
Лунає музика з чиїхось вікон чи із серця.
І небо дивиться насуплено і вперто.
Я проводжаю день й саму себе сьогоднішню.
Я завтра буду всміхнена і сонячна.
Я завтра буду… А сьогодні – ні.
Взяла сама у себе вихідний.