Тихо шепоче натомлене листя.
Десь соловейко співає пісні.
Мовчки дивлюсь в нічну темряву неба.
Голову мучать думки голосні.
Полохливо в середині, тихо назовні.
Час зупиняється, часу нема.
Десь упереджена, занадто збентежена.
Мовчки дивлюсь в нічне небо сама.
Спокій навколо, спокій природи.
Хай би його та й у серце мені.
Денні забави, буденні пригоди
Душу тримають, як руки міцні.
Стомлене листя, натомлені трави.
Тихо-тихесенько вітер співа.
Денні пригоди, буденні забави,
Гострі думки і застиглі слова.