у тебе все буде добре,
у тебе все вийде.
той,в кого серце хоробре,
в кого душа чиста й відкрита.
моя хороша людина,
попри що вір у себе.
хай зупиняється кров у судинах-
пам'ятай просте слово "треба".
йди до своєї мети
впевнено,крізь усі перешкоди.
свою дорогу знайди,
яку пройти буде не шкода.
бережи своїх рідних,
даруй мамі квіти.
будь з ними на рівних,
передавай від мене привіти.
а потім зроби сієсту
і нарешті знайди кохану,
з якою життя як фієста,
яка здатна загоїть всі рани.
а в цілому,будь просто щасливий,
кохай щиро й всім серцем.
будь мудрим в усьому,мій милий,
та збережи свій характер з перцем.
як в житті буде дуже гірко,
знай:я завжди з тобою
як побачиш яскраву зірку,
то тебе я пригортаю рукою.