Осінь як осінь. Життя як життя.
Юнь в серця просить любові й тепла.
Юнь в серця просить тонких почуттів,
хоче з палітри душі кольорів.
Серце нестримно тріпоче й щемить,
як не піддатись, коли так кортить
в небо піднятись на хвилі новій,
яка накриває до ніг з голови,
Вона землетрусить і клеє латки,
і хочеться рватись у ній на шматки,
щоб після з’єднатись у цілісну суть,
яку вже ні бурі, ні гріх не порвуть.
Когось така хвиля сильнішими робить,
когось розбиває, на крихточки дробить,
а хтось , не піддавшись їй в мить золоту,
картає себе або хвалить весну.
Когось така хвиля сильнішими робить,
когось розбиває, на крихточки дробить,
а хтось , не піддавшись їй в мить золоту,
картає себе або хвалить весну. Гарно.