В- осінніх днях - незвідана краса,
Е-кзотика, небачені принади.
Р-оса аж по полудень зависа,
Т-а кращі в світі диво-зорепади.
А- нам теплинь червнева до душі,
Й- липневі, неповторні дні і ночі,
С-ерпневі водограї і дощі,
Я-скраві плеса вод, як сині очі.
Л-ибонь о цій порі є щось від чар
І- кожен саме так про осінь скаже.
Т-яжіє небосхил казкадом хмар,
Е-мблемами дощів веселки в"яже.
Ч-ому ж волієм ми вернути знов
К-расу і неповторність огрійливу
О-азу, де в теплі живе любов,
Н-айкращих мрій рясну сердечну зливу.
А- десь туман лягає за вікном ...
З-а ніч, як молоко, від прохолоди.
А-бсент гірчить дозрілим полином
Д-одавши гіркоті тій насолоди...