Я і ти…
Нам з тобою треба,
Разом бути треба, ти знай…
Але мені-і-і
Йти надалі без тебе,
Не вірю я, що всьому вже край...
Я бачу що,
Згасає твій вогонь
Але не хочу відати того...
Досить!
Не виправдовуй себе,
Пояснень вже не треба,
І біль мій не тривож!
Досить!
Я знаю всі резони,
Не жди моїх прокльонів,
І біль мій не тривож!
Наші спо-гади…
І на добро багаті,
І жахом можуть стати...
Вони…
Ваганням край –
Ідеш, то прощавай,
І сліз моїх ти також не чекай…
Досить!
Не виправдовуй себе,
Пояснень вже не треба,
І біль мій не тривож!
Досить!
Я знаю всі резони,
Не жди моїх прокльонів,
І біль мій не тривож!
Все минає,
І сенсу вже немає
Щось вдавать…
Я і ти…
Кохання помирає…
Пусти…
Досить!
Не виправдовуй себе,
Пояснень вже не треба,
І біль мій не тривож!
Досить!
Я знаю всі резони,
Не жди моїх прокльонів,
І біль мій не тривож!
І біль мій не тривож!
Не виправдовуй себе,
Пояснень вже не треба...
Досить!
Досить!
Досить!
О, я знаю всі резони,
Не жди моїх прокльонів...
Від тебе йду…
Від тебе йду…
Від тебе я іду…
Оу, на-на-най-на, на-най-на-на
Ні, ні… у-у,
Так, так - пусти
Так, так - пусти,
Так, так…
І біль мій не тривож...
Так, так – пусти,
Так, так – пусти,
Так, так…
І біль мій не тривож!