Хижий Мегаполіс
наче звір з барлогу виліз,
Бійка, зрада, блеф -
Його сухий байдужий припис;
І ти часу не гай – звикай,
Це мегаполідійсність…
Розкіш бутиків,
по ній бомжів сувора проза;
Схиблений шмаркач
на все піде заради дози…
Стисла мить... і вже кипить
Твій мегаполірозум…
Запах слави і грошей
рецептори бентежить,
Скроні кров нещадно б’є
можливостей безмежжям...
Стрімкий марафон…
Авто… Смартфон…
Псевдо-мегаполі-ера
Псевдо-мегаполі-ера
Інфо-рай у вечірній прайм -
Всі солідні і виразні,
К Богу в храм, а тоді звідтам
Із «богинями» до лазні…
Вже звичним став герой вистав
Від мегаполіблазнів
Фейс-контроль - попси король
Удавано відважний…
Без штанів… фанерний спів
Заради епатажу;
Гине дух і в’яне слух
Від мегаполілажі
Тут гірких не знають сліз,
не вірують в химери…
Вранці, вдень і далі скрізь -
Здобутки та кар’єра…
Стрімкий марафон...
Авто… смартфон…
Псевдо-мегаполі-ера
Псевдо-мегаполі-ера
Йшов, страждав, на вершину ти став
І уже летиш донизу,
І долі сміх, що хльосткий як батіг,
Лиш додасть вогневі хмизу...
Та разом все тебе не спасе
Від мегаполікризи
Запах слави і грошей
рецептори бентежить,
Скроні кров нещадно б’є
можливостей безмежжям...
Стрімкий марафон…
Авто… Смартфон…
Псевдо-мегаполі-ера
Псевдо-мегаполі-ера
Дякую. Тут від оригіналу тільки розмір, і те не завжди)))). Промто тематика пісні зовсім нашому слухачеві не цікава, та ще й приспів "КАЛІФОРНІЗАЦІЯ" нікуди не годиться - доведося міняти все. Чекаю на головний відгук))).