A Map Of The World
by Ted Kooser
http://theseoulstice.blogspot.com/2014/02/a-map-of-world-by-ted-kooser.html
Одна з стародавніх мап світу
має форму серця, вона ретельно накреслена
і розкрашена колись яскравими кольорами,
хоча кольори зблякли,
як мали б згаснути почуття
в слабкому старечому серці, цій пожовклій мапі
життя. Але почуття незгладиме
і бажання безконечне, зоряний компас
вказує на всі можливі напрямки
для двох закоханих, свіжий вітер
наповнює їхні вітрила, їхнє майбутнє незвідане,
ще далеко до краю
де море зливається з зорями.