Зелена трава обгорнула прозорі калюжі,
Діти б"ють палками по ніжній водяній гладі.
Сонячні зайчики відблискуючи від води, скачуть на милих дитячих личках
Білі хмари пливуть у воді і у небі
Трави переливаються зеленню - десь зелень світліша, десь темніша -
Одні трави мережіють салатним кольором молодих капустяних листочків
Інші додають синеватий відтінок до зелені своїх спокійних барв
І просочує трава свій свіжий змішаний аромат у чисте повітря
І птахи виспівують монотонно притишено мрійливо
Десь заскрипіла стара гойдалка
Хтось точить косу на подвір"ї
Десь іздалеку кричать граючись діти
Хтось відкрив двері і з кухні понеслись запахи жарених млинців
Час від часу по дорозі проїжджають машини
Кіт розлігся на сонці і дрімає, тихо муркочучи
По нашій землі на хмарці тихо, неспішно пропливає ЛІТО