Весна на осінь не чекає,
Між ними літо тепле є.
Вона всю землю прибирає,
Усе росте, усе цвіте.
А літо всіх теплом зігріє,
Додасть і сили, і снаги.
І у душі буде надія,
Що будем жити без війни.
Ми будем жити без війни -
У небі журавлі співають.
І лине клич цей з висоти.
Хай всі у світі про це знають.