Дай грати вогню бажань,
Най біль в нім згорає й жаль,
І станеш вогнем сама…
Тут... тут в світлі полум'я
Самотня любов моя
В полоні мене трима…
Відчуй любов,
Кохання, що в нім закипає кров,
Це пристрасть і біль, що разом немов,
Вогнем твій сон пала...
Відчуй любов,
Кохання, що в нім закипає кров,
Це магія та божевільний зов,
Вогнем твій сон пала...
Вдивляюсь знов в безодню полум’я,
І рветься геть з грудей твоє ім’я…
Відчуй любов,
Кохання, що в нім закипає кров,
Це пристрасть і біль, що разом немов
Вогнем твій сон пала…
Відчуй любов,
Кохання, що в нім закипає кров,
Це магія та божевільний зов,
Вогнем твій сон пала…