Ніжна мелодія в молитві
Піснею звучить...
Десь, у весняному суцвітті
Золоті ключі.
Пр. Соловейко заспіває
В пахощах нічних
І скрипаль йому заграє
Музику струни.
Місяць зіроньку гойдає
У небеснім тлі,
Дівчиноньку покохає
Легінь молодий.
Пр. Стежку човникові весла
Кільцями сплетуть,
На ставочку тихим плесом
Лебеді пливуть.
Поміж вербами калина
Одягла вінці...
Ясне сонце шле в долину
Перші промінці.
Пр.Зігріва собою небо,
Розквітає цвіт...
- Я люблю, кохана, тебе,
Ти - мій ясен світ...