Єрусалиме! Сходиш з неба -
Духовний центр усього світу,
Віками билися за тебе,
За Златі врата, Боже світло.
Ти – символ всіх пророчеств світу,
Ти - Божий град Єрусалим,
Ти - повість Божих заповітів,
Де вмер за нас Господній Син.
Не раз з лиця Землі стирали
Тебе загарбники страшні,
Ти знову й знову виростало,
Як місто Сонця на горі.
В тобі води бракує завжди,
Не маєш в надрах ти багатств,
Та маєш Вогник Благодатний
І сімдесят величних назв.
Планети місто загадкове
І подвиг нашого Христа,
Ти - символ Віри і Любові,
Псалмів ти Книга золота.
Ти - Божий Дім благословення,
Релігій і часів зв’язок,
Біблійних істин одкровення,
Найбільший пам’ятник епох!
Щиро Вам вдячна.Я ніколи не була в Єрусалимі,але вірші про нього пишу.Самий перший вірш в Клубі про Єрусалим,писала під час сходження Благодатного Вогню.
Прочитав, дуже зворушливий вірш, можна сказати що це є його продовження. Добавлю вас в білий список, душевну поезію пишете, люблю подібне читати. Успіхів Вам і наснаги.