війна залізничників та гомиків або суперечки між метробудівниками та гномиками
прикра річ колись була трапилась
невід’ємна частка людства забарилась
більшість разом в полі розвернулась
розділили світ на зовсім неподільні частки
прихопивши кілька тисяч палиць захищали
те, що виникло, для чого виникло? для чого ти з’явилось?
зустріч розуму і гіркого обману
і причому той і інший були на два боки
перехрестя чорного і білого, яскравого і сірого
натщесерце їли білі біле, чорні їли сіре, білі всіх по черзі
задля чого?
задля чого?
хто з’явивсь, хто знов явивсь. а ну до стінки!
набрехав... ну що тепер робити?
закладали всі? ще б пак! всі ж закладали!
розірвали... потім його ж всі з сльозами малювали
він родився.... він помер... він відродився знову...
він...
зустріч розуму і гіркого обману
і причому той і інший були на два боки
перехрестя чорного і білого, яскравого і сірого
натщесерце їли чорні біле, біли знову їли всіх, а сірі тихо вмерли
задля чого?
задля кого?