Чому чекаєш, що прийду
Мені не вистачить відваги.
Самотньо час цей проведу
Я заслужив хоча б поваги?
А може, право на життя?
Або, хоча б, на існування?
За те, що стала не моя
У час відвертого кохання.
За те, що я не написав
Віршів багато про кохання.
Я зраду цю не відчував,
Не ставив зайві запитання.
До тебе, сонце, не прийду
Боюсь - залишишся зі мною.
А час самотньо проведу
І розберуся сам з собою.
В душі, у серці, в почуттях,
Позбудусь впертої довіри.
Щоб більш не бачити у снах,
Що заслуговуєш зневіри...
29.01.2008