У нелегкі часи доводиться нам жити.
Тепер зникає чесність, доброта.
І люди починають гнити-
Душа уже привикла до гріха.
Зрадливі вчинки стали за основу
Фальшиві друзі- гірше ворогів.
Та люди з цим живуть, небачачи нічого.
Напевне –це кінець, напевне- світ здурів!
Січень 2017