(Після коментаря мого вірша Віталієм Назаруком).
Нам би миру та волі ковточок,
Ми багато не прагнемо мать:
Зберегти щоб синочків і дочок,
Психологію, рабську, зламать.
І життя потече в іншім руслі,
Працювати ми вміємо й жить,
Зникнуть хмари від горя на Русі,
І земля буде людям служить.
Квітуватиме в лузі калина
Під вечірні пісні солов’я.
Величатиме світ Україну.
Буде вільна козацька земля!
15.01.2017.
Ганна Верес (Демиденко).
Головний ворог - це сам українець. Бо як трішечки забереться повище, то не може не красти. І так поки зовсім земля не перетвориться у руїну. Психологія така - як її побороти?
Ганна Верес відповів на коментар БИЧ, 18.01.2017 - 23:15
Спасибі Вам, Віталію. Це ж Ви спонукали мене написати.
Нам би миру і волі ковточок...І було б усе добре у нас!До мене,Ганно,прийшла така інформація,що в цьому році до нас прийде мир.Запам'ятайте,нагадаєте мені.