В тишині построїти плани,
Все роздумати на перід.
Розпочати нове життя,
У старому я всього на всього гід!
Злітаються думка за думкою,
Крутять кіно в голові,
Боротьба йде між білим і чорним,
Сам не знаю за кого мені.
Все життя чорноті я служив,
Та колись тягнувся на біле,
Я не знаю стою на розпутті,
Ну і так життя в мене ціле.
На розпутті коли в когось біда,
В мене, більш важливі діла,
За грошима скоріш поведусь,
Думаю що за них відкуплюсь.
За погані вчинки й діла,
Перед судом стану лиш я!
І лиш Бог мене буде судити,
Тоді пізно ся буде молити…
Тоді тайне розкриється в мить!
А велике враз стане малим!
А як жив в чистоті на землі,
Стану зразу я Богом любим.
В тишині построїти плани,
Щоб життя колориту набралось.
Треба так прожити його,
Щоб про Бога завжди пам’яталось!