Дякую Боже, дякую о Пречиста Діво –
вона ж справжнє і єдине світле диво;
дякую, що в моєму житті вона з’явилась –
світлим янголом в мою душу спустилась.
Дякую Принцесо тобі за світло в мені,
за твою енергію і доброту, за неземну красу;
дякую за посмішку і щирість незмінну твою –
ти в цьому світі єдина – кажу правду свою!
Всі сили добра і світла лиш за неї молю –
заступити від усього злого покірно прошу!
Вам же сили зла ультиматум свій пишу –
доки я по світу ходжу – до неї не підпущу!
Янголятко, ти є щастя безмежне моє –
тобі назавжди серце і душу подарував.
Дякую і за терпіння безмежне твоє,
дякую, що з тобою цінності життя пізнав.
Знаю тепер, що «я» - то є абсолютно пусте –
лиш ти та ми в житті насправді головне;
дякую, що всі свої рими і рядки тобі пишу –
сподіваюсь варту тебе колись поему напишу,
а поки знову повторю – тебе я люблю!