Твоя посмішка врятує цілий світ
Твоя посмішка пройде крізь сотні літ
Твоя посмішка це мій наркотик
Твоя посмішка – так сміється котик
Твоя посмішка в моїх думках
Твою посмішку карбую на руках
Твоя посмішка тече у мене в жилах
Твоя посмішка летить в серця на крилах
Твоя посмішка серед зірок нічних
Твоя посмішка це алкоголь міцний
Твоя посмішка украла мою душу
Твою посмішку я ніколи не порушу
́