По плацу ідуть вояки,
Свій карбують слід.
Очі сповнені відваги,
Вони йдуть в похід.
Там де сполохи і жахи
На війну на схід…
Грають труби: Станьмо браття, українці всі.
Бог єднає нас до купи у твердій руці.
В полі станемо заслоном,
І здригнеться Луг.
На борню з лихим Драконом,
Станем браття вкруг.
І розл’ється ще озоном,
Над Донбасом пруг.
Грають труби: Станьмо браття, українці всі.
Бог єднає нас до купи у твердій руці.
Буйний вітре й ти Свароже
У степу повій.
Знаю Бог нам допоможе,
Поведе у бій.
Україна переможе…
На землі своїй.
Грають труби: Станьмо браття, українці всі.
Бог єднає нас до купи у твердій руці.