Така дивна ніч
За вікном
Я писав цю безглузду річ
Вийшов том
Навіть все не так
Я почав
Кинувши в руку рюкзак
Вирушав
Десь до зірок
Ти там гориш у пітьмі
Я ступив крок
Серце зажав у вогні
Ти забери
Цей неживий предмет
І покажи
Як він піде на в злет
Якщо ти підеш
Я за тобою в слід
Думку несеш
Щоб розтопити лід
Руки твої
Ловлять крізь сон мене
Линуть в краї
Туди де лиш мить жене
Я враз завмер
Погляд мигтить в очах
Сум мій помер
Швидко він так зачах
Не відпущу
Тебе я від себе на край
І не втечу
Прошу і ти теж не тікай
́