Вчора ще, я кохання слова уникав
Всі емоції свої ховав
Тепер же правду я пізнав
Зазвичай, думав слово якось обмину
Та пізнав усю його ціну
Коли порвав тонку струну
Я - ти, якось так все пішло, мову відняло
Я – ти, день назад серце б це не прийняло
Вчора ще, сірий світ в душі моїй бурлив
Та тебе для себе я відкрив
Невже кохання тут зустрів?
Я - ти, якось так все пішло, мову відняло
Я – ти, день назад серце б це не прийняло
Вчора ще, сірий світ в душі моїй бурлив
Та тебе для себе я відкрив
Невже кохання тут зустрів?
́