Хотів сказати я тобі відверто
Що цей момент чекав усі три дні
Твердив собі в душі уперто
Що знов лишуся на морському дні
Вона ж весела, щира й добра
І чим ти зможеш їй відповісти?
Ця сильна думка наче кобра
Зуміла серце дике затрясти
Текли хвилини, плинув час
Я вже не міг терпіти і чекати
Наче попав у перший клас
Дивлюсь й не знаю що сказати
А ти красива й ці блакитні очі
Я погляд відвести не зміг
У тонких жилах кров моя клекоче
Стояв за крок, не відчувавши ніг
Я відчував твій тонкий аромат
І бачив посмішку таку вродливу
В твоєму фоні я чорний квадрат
І сам собі даюся цьому диву
Ти унікальна, завжди пам’ятай
І щоб там інші на казали
На них уваги не звертай
Тебе достойні кращі зали
́