Захворіла дружинонька,
В чоловіка горе:
Посилає свою милу
На Чорнеє море.
Море тихе, спокійнеє,
Водичка тепленька.
Купається дружинонька
Весела й раденька.
Отак вона, кожну днину
У морі купалась –
Та й лікарю молодому
На гачок попалась.
Приписує лікар хворій
Щодня загоряти:
«Як нічка настане,
Буду лікувати».
Кожну нічку лікар добрий
Масажі проводить.
А хвороба в молодички
Усе не проходить.
Скінчилась путівочка
Пора повертатись.
А жіночка плани має
Надовше зостатись.
Чоловік чекає. Радий
Не знає де стати:
«Скоро моя дружинонька
Приїде до хати» !
«Вибач милий не приїду,
Я зараз додому.
Треба масаж продовжити
До кінця сезону».
Посилайте свою милу
Частіше до моря.
Повернеться із курорту
Щаслива й здорова.
Видно, що файна молодиця,
Коли ще Лікар задивився
Та так, аж впав в крутий віраж
З якого витягне... массаж!
Якщо з коханням не знав горя,
Гони жону на Чорне море!