Ми пускаємо в серце чужих нам людей,
Щоб зігріли його і не тільки,
Щоб заповнити ту пустоту,
Нам хватає всього на всього хвильки.
Хочеться відчути того,
Що ніколи ще невідчуте?
І кричати ніби кінець,
Щоб усе було почуте!
Ти довіряєш їм серце своє! І не тільки!
Ти даєш від душі їм ключа!
Ти не хочеш лишатись самотнім?
Але спір ту є а хоча!
Ти не сам! Хоч щастя ти не маєш багато,
Ти кохаєш так як ніхто і не вміє !
А тебе взагалі не кохають,
І серце твоє кам’яніє !
Ти хочеш щоб тебе пестили ніжно!
Говорили слово кохаю!
Вибирай серцем, а не очима!!!
Я тебе сильно благаю…