І от вже осінь,постукалась у душу
Принесла запах морозних холодів
Стереотипів стіни рушити я мушу
Прийняти те чого хто не зумів
Як ностальгічно листя облітає
Все замальовують пастельні кольори
Які ось-ось вже димом заклубяться
Все непотрібне догорить в вогні
За обрієм теж саме сонце
Жевріє,хмари обійма.
А журавлі збираються у вирій,
В країни теплі, скоро відліта.
І день за днем отак минає...
Міняють пору року і життя
Могло все скластися,та хто кого спитає?
Вже ти не той,та я уже не та.