І знову ми приїхали сюда
І знову стоїмо ми на майдані
І знову кричимо ми, банду геть
А влада відповідь дає: «вони всі п’яні»
Недавно прийняли ганебний той бюджет
За нього ви усі голосували, як ті барани
Нелюди ви є вас як худобу дурні рахували
Закони то є ваші там усіх,
їх для народу знаєм не писали
для себе то усе ви в бізнесі усі
які вам вигідний то ви такий прийняли
і стидно вже усім які не звами там
вони все розуміють а не з вами
що хам є ваш пахан а Чечетов це зам
з пробірки нелюди родилися без мами
і знову віче було на майдані
народ наказ дав вчора опозиції
щоб визначались лідер щоби був
і вірну вибрали вони позицію
що нам потрібно щось уже робити
вже скільки будемо ганьба кричати
і відповідь Яценюка почули
народ це лідер хвати їм мовчати
і згуртувались їх ми зрозуміли
що залишились зараз ми одні
рішили банкову тоді узяти.
Достали наслідки ми знаємо усі.
Січень 2014.