1.
Гірше за програш війни -
Безжальної сутички з ворогом -
Лише революцію вбити.
Програти катам навіки
І долю запилити порохом -
Свободу в собі задушити.
Запал вулиць загас,
Хитрість багатих слизька.
Ворог стелить фугас,
Недруг стріляє зблизька.
Змову плести,
Схрони наповнить.
Підступом йти.
2.
Ставленик зрадників - ціль.
Огидна їх пиха, зажерлива хіть,
Грабіж, міжнародні кредити.
Нам урадість стане їх біль.
Пощади не буде, розставлена сіть.
Наказано всіх захопити.
Вождь знаком руки
Скаже: в державі немає бунту.
То праведні козаки
Встановлюють народну хунту.
Наступом йти,
Суворі колони,
Свободу нести.
24.09.2016/3:10